TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

Qui som

Girogremi és una corredoria d’assegurances que neix de la necessitat de donar servei a empreses i professionals, sobretot vinculats als diversos gremis de la província de Girona.

• Comptem amb un equip humà amb experiència reconeguda en el sector de les assegurances.

• Actuem amb la màxima transparència, professionalitat i confiança.

• Oferim assessorament personalitzat i específic en l’anàlisi d’objectiu de les entitats asseguradores respecte als capitals, les cobertures i els imports.

• Realitzem un seguiment exhaustiu, amb l’actualització i l’adequació de les condicions i cobertures, sempre ajustades a la realitat del mercat.

• Defensem els interessos dels nostres clients en la gestió de sinistres enfront de les asseguradores, per tal de donar la millor solució en tot moment.

El nostre gran valor diferencial és que estem vinculats a diversos gremis de la província de Girona, fet pel qual hem pogut acordar amb diverses entitats asseguradores preus avantatjosos i competitius per a empreses i autònoms.

TRUCA'NS AL 972 98 21 03
Si necessites més informació, Contacta amb nosaltres
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes