TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

Responsabilitat civil general

Responsabilitat civil general

Què és l’assegurança de responsabilitat civil general per a empreses?

La protecció del seu patrimoni davant de possibles reclamacions de tercers pels danys materials o personals i els perjudicis derivats dels anteriors causats en l'exercici de la seva activitat. L'objecte d'aquesta assegurança és cobrir la responsabilitat civil extracontractual en què pugui incórrer l'assegurat per danys a tercers a conseqüència de culpa o negligència.

Està dirigit a cobrir la responsabilitat civil d'aquelles activitats dins de l'àmbit empresarial, amb una sèrie de factors que el fan molt complicat d'analitzar, entre els quals cal destacar:

   · Evolució de la mentalitat social: protecció dels consumidors.

   · Riscos de desenvolupament: època de ràpids avenços tecnològics que requereixen una adaptació contínua.

   · Evolució de la jurisprudència: si es pensava que en el sector assegurador no hi havia risc, la jurisprudència demostra el contrari.

Cobertures de l’assegurança de responsabilitat civil general per a empreses

• És obligatòria l'assegurança?

• Puc tenir un capital suficient, si un tribunal em condemna per la mort d'un treballador?

• Sabem la importància dels danys que podem causar amb la nostra activitat a tercers?

• La llei obliga a contractar una assegurança de responsabilitat civil per al desenvolupament de certes activitats.
A Girogremi t'aconsellarem sobre la necessitat i l’interès de contractar-lo.

• A Girogremi, després d'un estudi detallat del teu negoci / activitat busquem les millors cobertures entre les entitats asseguradores, per oferir-te la seguretat més gran i el servei amb l'assegurança més adequada per a la teva necessitat.

Avantatges amb Girogremi de l’assegurança de responsabilitat civil general per a empreses

• Revisió de l’assegurança actual i assessorament per a les millores possibles.

• Acompanyament en el procés de contractació i perfeccionament de la pòlissa, tenint en compte les garanties necessàries per a la teva seguretat i tranquil·litat.

• Assessorament en la gestió de reclamacions i indemnitzacions causades pels sinistres, per tal de garantir una millor protecció i interès en la resolució de la incidència.

• Realització de control de venciment de la teva assegurança, per analitzar la  tarifa correcta i el descompte aplicable en la renovació del contracte.

TRUCA'NS AL 972 98 21 03
Si necessites més informació, Contacta amb nosaltres
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes