TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

Períodes de vigència de l'assegurança de Responsabilitat civil.

Períodes de vigència de l'assegurança de Responsabilitat civil.

La responsabilitat civil professional està regulada per la Llei d'Ordenació de l'Edificació (LOE), en vigor des del 6 de maig de l'any 2000.

La LOE defineix les competències, obligacions i responsabilitats dels agents de la construcció i posa de manifest els terminis segons el tipus de danys d'aquesta manera, 10 anys (responsabilitat decennal): poden ser responsables tots els agents de la construcció (obligació legal de la contractació de la pòlissa Decennal de danys pel promotor).

3 anys: poden ser responsables tots els agents de la construcció.
1 any: responsabilitat de constructor.
Prescripció de la reclamació de desperfectes: 2 anys (Art. 18 de la LOE)

La nostra assegurança de Responsabilitat civil és imbatible per les millors cobertures i capitals del mercat assegurador.

Girogremi s'ha avançat a les necessitats dels nostres agremiats cobrint els compromisos legals en el sector de la construcció. A Girogremi som imbatibles en preu i prestacions.

Tornar enrere
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes