TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

Per l'assegurança de vehicles per a autònoms, empreses i particulars, Girogremi t'ofereix la millor cobertura

Per l'assegurança de vehicles per a autònoms, empreses i particulars, Girogremi t'ofereix la millor cobertura

Oficialment a Espanya hi ha almenys 2.650.000 de vehicles zombis, o dit d'una altra manera: el 7,7% del parc automobilístic espanyol no està assegurat, una proporció que s'ha incrementat en el darrer any.

Cotxes, motos, furgonetes i camions, circulen sense tenir contractada l'Assegurança obligatòria. A Espanya hi ha més de 2,6 milions d'aquests vehicles.

Les conseqüències d'aquesta pràctica poder ser molt greus, ja que els propietaris dels "cotxes zombis" poden ser sancionats amb multes de fins a 3.000 euros.

Sens dubte, el més greu pot succeir si el propietari del cotxe sense assegurança causa un accident de trànsit, ja que serà ell qui hagi d'abonar tots els danys materials i corporals derivats del sinistre, cosa que pot arribar a suposar un cost de milers o de centenars de milers d'euros.

A Girogremi et garantim que tindràs la millor assegurança. Tincloem la Responsabilitat de la càrrega del teu cotxe, furgoneta o camió, per cobrir-te dels zombis.

Tornar enrere
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes