TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

La millor cobertura i el millor preu de la teva assegurança de la construcció la trobaràs a Girogremi

La millor cobertura i el millor preu de la teva assegurança de la construcció la trobaràs a Girogremi

Les 5 branques que més creixen en el primer trimestre del 2021 en assegurances, són: Marítim un 23.21%, Decennal un 14.32%, Tot Risc Construcció un 13.00%, Crèdit un 7.43% i Multirisc Industrial un 6.71%.

Des de Girogremi oferim l'especialitat en assegurances de Decennal i Tot risc construcció. A Girogremi tenim les millors opcions d'aquestes assegurances amb protocols especials per al món de la construcció i rehabilitació. Girogremi t'ajuda en la millor elecció d'aquestes pòlisses, et protegim!

Tornar enrere
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes