TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

Vida / Accidents

Vida / Accidents

Què és l’assegurança de vida / accidents per a autònoms?

Aquesta assegurança està especialment destinada a  professionals liberals, a industrials, a artesans i comerciants, però també a caps de família, que preocupats pel futur dels seus, en cas de mort o per no ser una càrrega en cas d'invalidesa greu, desitgen completar, per un acte personal de previsió, les indemnitzacions.

Cobertures de l’assegurança de vida / accidents per a autònoms

• La baixa temporal tindria dret a indemnització?

• Les lesions / mort en una baralla tindrien cobertura?

• El suïcidi queda cobert?

• La mort per pandèmia queda coberta?

• A Girogremi, després d'un estudi detallat de les teves circumstàncies personals i familiars, cerquem les cobertures i els capitals per oferir-te la seguretat més gran amb l'assegurança més adequada a les teves necessitats.

Avantatges amb Girogremi de l’assegurança de vida / accidents per a autònoms

• Revisió de l’assegurança actual i assessorament per a les millores possibles.

• Acompanyament en el procés de contractació i perfeccionament de la pòlissa, tenint en compte les garanties necessàries per a la teva seguretat i tranquil·litat.

• Assessorament en la gestió de reclamacions i indemnitzacions causades pels sinistres, per tal de garantir una millor protecció i interès en la resolució de la incidència.

• Realització de control de venciment de la teva assegurança, per analitzar la  tarifa correcta i el descompte aplicable en la renovació del contracte.

TRUCA'NS AL 972 98 21 03
Si necessites més informació, Contacta amb nosaltres
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes