TRUCA'NS AL  972 98 21 03
Català     Español
 
 
Girogremi - Corredoria d'Assegurances


Autoritzo el tractament de les meves dades per a bases de dades obtingudes en els termes que preveu la política de privacitat.

Podrem usar l'adreça de correu electrònic que va proporcionar al registrar-se per enviar una altra informació sobre productes o serveis similars compresos en el nostre objecte social.
Pot oposar-se a la recepció d'aquesta informació en qualsevol moment sense incórrer en cap cost.
Pot trobar més informació sobre l'exercici dels seus drets en l'apartat de política de privacitat i protecció de dades.

Podrà exercir els seus drets d'una forma gratuïta. Vull exercir el meu dret a:
ENVIAR
Enviant la petició...
La petició ha estat enviada correctament.
Contactarem amb tu al més aviat possible.

Salut

Salut

Què és l’assegurança de salut per autònoms?

Aquest producte permet l'accés a la millor atenció mèdica, hospitalària i quirúrgica, a través d'un quadre mèdic que inclou els principals grups hospitalaris. D'aquesta manera l'assegurat és lliure de triar on i a qui vol acudir, dins el quadre mèdic, i rebre una assistència àgil i de qualitat.

A més d’assistència sanitària ofereix a l'assegurat la possibilitat de lliure elecció de metge, mitjançant reemborsament, en les especialitats de pediatria i ginecologia i inclou despeses de farmàcia.

Cobertures de l’assegurança de salut per a autònoms

• Si durant una estada a l'estranger em poso malalt / tinc un accident, està coberta l'assistència?

• Si entro en un centre de la SS per urgència, puc traslladar-me a una clínica concertada?

• Puc incloure-hi la família?

• Em pujaran la quota cada any?

• És sense copagament?

• Suport al seguiment dels actes mèdics i tractaments per tenir la millor informació possible

• A Girogremi després d'un estudi detallat de les teves circumstàncies personals i familiars, busquem les millors cobertures i més adequades per a tu i la teva família.

Avantatges amb Girogremi de l’assegurança de salut per a autònoms

• Revisió de l’assegurança actual i assessorament per a les millores possibles.
 
• Acompanyament en el procés de contractació i perfeccionament de la pòlissa, tenint en compte les garanties necessàries per a la teva seguretat i tranquil·litat.
 
• Assessorament en la gestió de reclamacions i indemnitzacions causades pels sinistres, per tal de garantir una millor protecció i interès en la resolució de la incidència.
 
• Realització de control de venciment de la teva assegurança, per analitzar la  tarifa correcta i el descompte aplicable en la renovació del contracte.
TRUCA'NS AL 972 98 21 03
Si necessites més informació, Contacta amb nosaltres
Només fem servir Cookies o Galetes tècniques. Són essencials perquè et puguis moure per la Plataforma i usar les seves funcions. De manera general, aquestes galetes habiliten les diferents funcions de la Plataforma, fan la navegació més segura o aporten funcionalitats que són prèviament sol·licitades per tu. A l'ésser necessàries per al funcionament de el lloc, aquestes galetes per defecte estaran activades i no es poden denegar.
Utilitzem galetes de tercers per realitzar anàlisis de les visites amb finalitats publicitàries. Per acceptar aquestes galetes, premi l'enllaç següent: Acceptar galetes   Rebutjar galetes   Política de galetes